https://www.youtube.com/watch?v=uEgn3CnkRmc&feature=youtu.be

Modeling

Analoog fotografie by Tipsinc.

Fotoshoot Holy Shot!
By David Stegenga | D-Drinks

Fotoshoot GoBritain 013
By Trevor

Drag transformation
By Mitchanthony

Portfolio update!
By Moise Donkers | MUA Tosca van der Ploeg

Ik leerde Thomas kennen tijdens een klus in Nieuwegein voor Cityplaza. Hij filmde daar de promotie die ik presenteerde. We hadden meteen een goede klik en inspireerde elkaar. Hij heeft mijn showreels in elkaar gezet en daarnaast ook twee toffe shoots gedaan. 1 studio shoot en 1 shoot in de Veluwe. Het is super fijn om met iemand samen te werken die net zo gedreven is als jij. Het resultaat mag er ook wezen!
Foto’s door: TIPSinc.

Ik kende Leveronne Laurence al een tijdje van zijn bijzondere werk. Hij is gespecialiseerd in Urbex fotografie en die manier van fotografie kende ik nog niet. Ik wilde mezelf heel graag uitdagen. We zijn samen naar een geheime locatie gereden in België om de mooiste plaatjes te schieten. Hier is het resultaat.
Foto’s door: Baksteen Productions

Ik heb nu twee shoots met Lana gedaan. Ze fotografeert heel natuurlijk waar de mooiste plaatjes uitkomen. Deze shoot was voor Go Britain in Tilburg. In de periode van het Corona Virus genomen in het kader: Support Your Locals.
Foto’s door: Lana van Beijsterveld |vanbeijsterveld

Op jonge leeftijd vond ik het al leuk om op de foto te gaan. Ik heb verschillende foto’s laten maken bij een toen ook jonge fotograaf die droomde van een carrière als fotograaf. Nu heeft ze grote namen op haar naam staan en gefotografeerd.
Foto’s door: Aicha de Koeijer

Lois Timmerman zocht voor haar afstudeerproject modellen. Ze koos voor het thema 70’s waar deze foto’s zijn uitgekomen.
Foto’s door: Lana van Beijsterveldt

Ad Vlemmix is een fotograaf die voornamelijk foto’s maakt van actrices. Wat ik zo bijzonder vind aan zijn manier van fotograferen is dat hij in de foto kan laten zien wie die persoon echt is. Deze foto’s zijn gemaakt in Breda.
Foto’s door: Ad Vlemmix

Geesje Remijnse moest voor haar afstudeerproject op de AMFI in Amsterdam een merk compleet branden. Ze had hier het merk Patagonio gekozen. Haar idee was om de natuurlijk nog meer uit het merk te halen en te laten zien hoe milieubewust dit merk hun product verkoopt. Hiervoor zijn we met een klein groepje naar de Ardennen vertrokken.
Foto’s door: Jamie de Leeuw

Elke Naber is een vriendinnetje van me die het leuk vind om af en toe wat foto’s te schieten. Het mooie aan Elke vind ik dat zij de grens heel erg opzoekt en altijd iets creatiefs wilt toevoegen aan de foto. Zo zie je ook aan deze twee foto’s dat er wat witte lijnen zijn toegevoegd.
Foto’s door: Elke Naber | Ampersand

Sophie heb ik leren kennen op de Artiestenopleiding in 2013, we zijn goed bevriend geraakt en dat is eigenlijk nooit meer weg gegaan. Zij kan mij tot een niveau drijven die ik niet ken van mezelf. Het acteren voelde ik weer helemaal opborrelen tijdens deze shoot.
Foto’s door: Sophie Kerkhof

Via via ben ik benaderd om te shooten voor een nieuw slipper merk wat staat voor vrijheid en dromen. Vandaar de losse foto’s check de website voor meer informatie: nakedtoes.eu
Foto’s door: Tim de Jong | Naked Toes