https://www.youtube.com/watch?v=uEgn3CnkRmc&feature=youtu.be

Brands

My story

In 2017 ben ik gestart als promoter bij De Promoters. Ik heb gewerkt voor merken als Jack Daniels, Bavaria, Aperol Spritz. Nadat ik me heb ingeschreven bij verschillende casting bureau’s volgende er steeds meer opdrachten.

Disco Snolly kwam als opdrachtgever op mijn pad. Wat allemaal klein is begonnen, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige show waar ik wekelijks het land mee doorreis. Van optredens bij evenementen tot aan hostings op de grootste festivals van Nederland.

Wij Zijn Tilburg was het eerste platform waarvoor ik online video’s ging maken en waar ik mijn eigen programma kreeg: Gina’s Challenges. Ik heb daar zo ontzettend veel van geleerd en wist al snel dat ik hier echt mee verder wilde.

Ik deed auditie voor verschillende platforms. Zo ben ik het gezicht van het populaire platform Katertje geworden en interview mensen in het uitgaansleven.

Fashion store De Koopman benaderde mij. Dit bedrijf valt onder The Sting Companies en huurde mij in als presentatrice bij de opening van nieuwe winkels en bedrijfsfeesten.

Er volgde opdrachten vanuit bedrijven met een meer zakelijk karakter. Zo presenteerde ik voor ING Nederland, De Mandenmakers Groep en Maiburg leverancier in bouwmaterialen.

Als reporter werk ik voor Omroep Brabant en presenteer ik bij Tilburg.com.

Wil je meer weten over mij en mijn verhaal? Dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen.