THIS IS ME

Mijn naam is Gina July, geboren op 15-07-1995, om de hoek bij het paleis; Soestdijk, opgegroeid tussen het zeekraal en de bolussen ‘t Zeeuwse Goes en nu woon ik in de stad waar mijn hart door de Brabantse gezelligheid gestolen is; Tilburg.

In 2017 ben ik afgestudeerd aan de artiest drama opleiding waar ik mijn grote passie ontdekte; presenteren. Inmiddels ben ik mezelf aan het ontwikkelen als freelancer. Mijn doel is om onafhankelijk te worden en te kunnen leven van mijn eigen bedrijf.

Ik ben een echte levensgenieter en een grote passie van mij is om de wereld te zien. Ik heb graag mensen om me heen en ik ben altijd in voor een nieuwe uitdaging.

Op presentatie-gebied wil ik graag mijn horizon verbreden en daarom wil ik hier veel mee bezig zijn, in het moment met veel mensen en gezelligheid.

Bekijk mijn website om al mijn ervaringen te zien en laat me weten wat je ervan vind! Misschien tot snel!

BRANDS

In 2017 ben ik mezelf gaan ontwikkelen als promoter bij De Promoters, hier werkte ik voor veel verschillende merken. Ik ben me gaan inschrijven bij meerdere casting bureau’s en voor nog meer merken gaan werken.

Een paar voorbeelden hiervan zie je hiernaast.

De klussen op beeld kunt u vinden bij het kopje: Promotion

Ik promoot verschillende merken maar ook bedrijven in de vrom van een promotie (foto’s maken, producten uitdelen etc.) maar ook in de vorm van video’s. Dit doe ik voornamelijk voor ASEGA & Wij Zijn Tilburg, deze video’s zijn te vinden bij het kopje: Presenteren

CONTACT

I’D LOVE TO HEAR FROM YOu